Trios Trainingen

Trainingstijden en locaties

Op de volgende dagen en tijdstippen vinden onze training plaats. Wil je deelnemen? Dat kan! Neem contact op met het secretariaat om je aan te melden of met één van de trainers.

 

Onderdeel Dag Tijd Locatie
Zwemmen *Elke dag, hele jaar door 1 x per week tijdens vrij zwemmen Zwembad ’t Wooldrik
  woensdag tot en met Juni en vanaf September 21.30 uur  
  *woensdag Juli & Augustus Afstemming in zwemgroepapp wanneer en hoe laat. ‘t Grasbroek, Bornerbroek
Fietsen Maandag en donderdag 18.30 uur (April en September) Parkeerplaats Smash/NEO
    19:00 uur v/a Mei  
  Maandag 5, 12 en 19 Augustus ivm RBR training 19.00 uur De Wanne
Lopen Dinsdag – Mei, Juni en Juli 19.15 uur Carpoolplaats Borne-West
  Dinsdag – Augustus en September 19.15 uur De Wanne
  Dinsdag – 2e en laatste dinsdag van de maand – Oktober tot en met April 19.15 uur FBK stadion, Hengelo
  Dinsdag – overig – Oktober tot en met April 19.15 uur De Wanne
 

Looptrainingen

De looptrainingen van TRIOS vinden plaats op dinsdagavond. In de zomer lopen op Landgoed Twickel, in de winter vanaf De Wanne in Borne of in het FBK stadion.
FBK Stadion

In de maanden oktober t/m april wordt er getraind in het FBK stadion in Hengelo. Hier is voldoende licht om goede looptrainingen te kunnen doen en kunnen net weer andere oefeningen gedaan worden dan in de wijk. De FBK-trainingen vinden plaats op de tweede en de laatste dinsdag van de maand.

Fietstrainingen

Bij TRIOS bieden we 2 keer per week een fietstraining aan. Op maandag is de intensieve training met veel intervallen en sprints met conditieverbetering als doel. Regelmatig zijn er ook technische trainingen, bijvoorbeeld bochtentraining, behendigheid en ook tijdritten.

De groep wordt opgesplitst in verschillende niveaus, zodat er altijd een groep is waar je in thuis voelt. Per training kan er gewisseld worden van groep voor de dage dat je iets meer wilt of juist eens iets minder.

Fiets trainingen worden gehouden op Maandag en Donderdag vanaf de parkeerplaats tussen voetbalvereniging NEO en tennisvereniging SMASH.

Geïnteresseerde fietsers met een basis conditie mogen altijd enkele keren meefietsen. Een degelijke racefiets en een helm zijn echter verplicht.

Zwemtrainingen

Op de woensdag zijn de TRIOS zwemtrainingen. Van Oktober tot en met Juni in het LACO zwembad Borne. Er is hier ruimte voor zelf te werken aan je conditie en uithoudingsvermogen, maar er is ook een wekelijks roulerend trainingsschema beschikbaar.
Het eerste half uur is er ook techniek training voor de beginnende zwemmers en/of als je specifieke slagverbetering zoekt.

Daarnaast is het mogelijk om 1x per week op een ander tijdstip te zwemmen bij LACO Borne met de TRIOS zwempas (tijdens reguliere openingstijden voor het baanzwemmen.

De zwemtrainingen vinden plaats in het LACO zwembad in Borne van 21:30 tot 22:30 (Oktober tot Juni). In de zomer maanden wordt er gezwommen in Het Grasbroek.