Triathlon clinics

25 maart 2018

Triathlon clinics

Trios wil nieuwe triatleten graag helpen en wil deze sporters naast een informatieavond over de triatlon ook clinics aanbieden op elk van de drie sporten namelijk zwemmen, fietsen en hardlopen. Er zal ook een clinic aangeboden waarbij speciaal aandacht wordt besteedt aan de wissels tussen de verschillende onderdelen. Daar is namelijk ook veel tijd mee te winnen.
 
Sporters die deel willen nemen aan een triatlon, maar niet weten hoe dit aan te pakken, kunnen hiervoor terecht bij TVTrios. Via een speciaal arrangement wordt naar een achtste triatlon toegewerkt. Niet alleen de sportieve prestatie worden belicht, maar ook aspecten als techniek van het lopen en –fietsen, voeding en (duur)sport, kleding en schoeisel, kortom alles wat met goede sportbeleving te maken heeft. Daarvoor worden informatieavonden gehouden bij Hardloopcentrum Step One en Brama 2-Wielers.
 
De kosten van dit allemaal zijn beperkt. Voor € 65 euro heb je naast dit alles hierboven, ook toegang tot de reguliere trainingen van TVTrios. Onder begeleiding van ervaren trainers en geoefende sporters worden je de kneepjes van de drie triatlondisciplines bijgebracht. En met als klap op de vuurpijl, deelname aan een achtste triatlon in de regio. Een laagdrempelige, gezellige wedstrijd op recreatief niveau. En voor iedereen toegankelijk.
 
Heb je interesse? Kom dan geheel vrijblijvend naar de informatie bijeenkomst op 11 april om 20:00 uur bij Hardloop Centrum Step One in Borne. Aanmelden kan via secretariaat@tvtrios.nl