Team Triathlon UT

30 september 2021

Afgelopen zondag was het zover. Vol goede moed gingen drie teams van TV Trios, onder de begeleiding van de gezamenlijke teamcaptain Dinant Krijgsman, richting Enschede voor de jaarlijkse triatlon op de UT. TV Trios was dit jaar vertegenwoordigd met één vrouwenteam en twee mannenteams.

Naast dat het een stralende dag was en de weergoden ons goed gezind waren, had iedereen een opperbest humeur en zat de stemming er vanaf de verzamelplaats Jasmin Garden goed in. Al fietsend van Borne naar Enschede werden de tactieken nogmaals doorgenomen en de benen alvast warm getrapt. Eenmaal door alle checks (corona, ID, inschrijving, fiets en kleding) konden we ons begeven naar het zwembad om daar team voor team te starten. De dames mochten eerst starten, gevolgd door heren 1 en als laatste heren 2.

Mooi om te zien dat er eindelijk weer publiek langs de kant mocht staan. Naast familieleden van de deelnemers waren er enkele fietsende Trios-dames en onze voorzitter langs de kant te vinden. Onder aanmoedigende kreten en een welverdiend applaus werden de volgende tijden genoteerd:

Damesteam (Sjhadré Olij, Anita Vetketel, Ina Smit en Ellen van Balderen): 1.15.23

Heren 1 (Dinant Krijgsman, Richard Vloedbeld, Erik van Balderen en Edwin Buisman): 1.10.37

Heren 2 (Vincent Ivens, Marijn Zeevalk, Paul Diepenmaat en Gijs Engbers): 1.15.37

Voor het team van de dames en heren 1 was er zelfs eremetaal: 2e plek voor de dames en de 3e plek voor de heren.

Nadat we de kokosnoot in ontvangst hadden genomen gingen we al fietsend en napratend richting Borne. De eindconclusie; het was een geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is