Rabobank Clubkas Campagne

1 mei 2018

Onze vereniging doet mee aan de Clubkas Campagne van Rabobank. Dit betekent dat we als vereniging een mooi bedrag kunnen verdienen! Heb je een rekening bij de Rabobank dan kun jij ons hier bij helpen!
Het is voor TV Trios ’88 Borne belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor :Het organiseren van triathlon clinics met als algemeen doel om meer mensen aan het sporten te krijgen en in het bijzonder om meer mensen te interesseren voor onze triathlonsport.
Hoe het werkt?

Heb je een bankrekening bij Rabobank Centraal Twente (Hengelo/Delden/Goor)? Dan kun jij helpen!
Tussen nu en 1 mei ontvang je van Rabobank een mail/brief met daarin 3 stemrechten. Hiermee kun je naar een website gaan waar je de stemrechten kunt gebruiken. Bij de mail/brief staat beschreven hoe het precies werkt, maar het is in ieder geval heel simpel.
Gebruik 2 van de 3 stemrechten om op TV Trios ’88 Borne te stemmen. Je kunt inderdaad maar 2 stemrechten voor 1 vereniging gebruiken. Met de andere stem kun je dus een andere vereniging ondersteunen. Je kunt stemmen van 1 mei t/m 21 mei
Stem op TV Trios ’88 Borne en op !

Niet alleen TV Trios ’88 Borne doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne, maar ook de Stichting Run Bike Run Borne
Wij vinden het als bestuur natuurlijk belangrijk om ook te stemmen op de stichting Run Bike Run Borne aangezien zij alle steun bij het organiseren van de jaarlijkse Run Bike Run Borne goed kunnen gebruiken.

Stem op ons en bedankt voor jouw steun !

Groeten bestuur TV Trios ’88 Borne