Hardlooptrainingen

19 mei 2020

Na weken virtueel trainen zal TRIOS deze week weer starten met de looptraining. Binnenkort volgt nadere informatie over het hervatten van de zwemtrainingen en fietstrainingen.

Het bestuur heeft samen met looptrainers het volgende Corona protocol opgesteld:

Tot nader bericht is het verplicht om je aan te melden voor elke training door in de WhatsApp groep “lopen met TVTRIOS” een ✅ te plaatsen uiterlijk 17:00 uur op de dag vóór de training onder vermelding van je naam en de datum van de training. (alleen vandaag 19 mei uiterlijk 17.00 uur op de dag zelf)

We verwachten niet dat er lopers zijn die niet mee kunnen doen, maar wel bijvoorbeeld dat we misschien een keer een groep moeten splitsen of iets dergelijks. Om zeker te zijn dat alles goed geregeld is moeten we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Als je (nog) niet lid van van deze appgroep stuur dan even een berichtje of mail naar één van de looptrainers of naar mij, dan voegen we je toe als lid.

We spreken af bij de carpoolplaats tegenover korfbalvereniging groen/zwart en houden onderling 1,5 meter (2 armlengtes) afstand. Wanneer we ons verplaatsen doen we dat in groepen van maximaal 10 lopers. Zijn er meer dan 10 lopers zal er een tweede trainer aanwezig zijn. We lopen op smalle (fiets)paden achter elkaar zodat ook mede weggebruikers ons kunnen passeren met voldoende afstand.

Bij iedere looptraining zijn er twee trainers beschikbaar om de controle ze goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens de training zorgen de looptrainers ervoor dat ieder zich houd aan de richtlijnen van het RIVM.

Houd je volgende richtlijnen:
– verplicht aanmelden via de groepsapp (lopers, zwemmers, fietsers)
– iedereen neemt eigen bidon mee
– blijf thuis als je de afgelopen 24 uur last hebt gehad van (neus)verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts
– kom niet eerder dan 10 minuten voor de training naar de verzamelplaats en ga na de training meteen naar huis
– deelname aan de trainingen is op eigen risico, ook al houdt Trios cq. trainers zich aan de geldenden richtlijnen
– schud geen handen en vermijd fysieke contacten
– was je handen voor en na de training
– gebruik je gezonde verstand

Voor de volledigheid voegen we het document “Verantwoord sporten” van de NOC/NSF toe, waar alle richtlijnen voor sporters duidelijk beschreven staan.
Graag tot dinsdag avond 19:15

– Foto boven het artikel is van voor de coronapandemie. –