Trainingen

Trainingstijden tijdens zomerseizoen

Onderdeel Dag Tijd Locatie
Fietsen Maandag en donderdag 18:30 Parkeerplaats van Groen-Zwart
19:00 v/a 6 mei
Lopen Dinsdag 19:15 BZSV Blauwwitters (voetbalclub)
Dinsdag,10 en 24 april 19:15 FBK baan training
Zwemmen Hele jaar 1 x p.w. tijdens vrij zwemmen  Zwembad 't Wooldrik
Woensdag, tot juni  en vanaf 1 sept 21:30
Schaatsen Woensdag

Donderdag

 

21:30

21:15

Ijsbaan Twente Enschede

Let op: De looptrainingen starten in april dus NIET zoals voorgaande jaren bij parkeerplaats Groen- Zwart maar bij kantine van voetbalclub BZSV Blauwwitters, Twickelerblokweg 11.

Voor degene die met de auto komen is het Twikkelerblokweg het beste te benaderen vanaf de Bornebroeksestraat. Je kunt parkeren op de parkeerplaats aan de linkerkant.

Wisseltrainingen

Ook in 2018 worden er weer 3 wisseltrainingen aangeboden ter voorbereiding op een triatlon. Er worden aanwijzingen en tips gegeven en een paar korte oefeningen gedaan. Graag opgeven via het secretariaat als je aan één of meerdere trainingen mee wilt doen.

Trainingen vanaf 1 september 2018
Onderdeel Dag Tijd Locatie
Fietsen In de winter worden er geen fietstrainingen gegeven
Lopen dinsdag 19:15 De Wanne
19:15, 2e en laatste dinsdag tot mei (Vanaf oktober dit jaar, 2018) FBK baan training
Zwemmen N.v.t Vrij zwemmen; zwembad 't Wooldrik
woensdag 21:30
Schaatsen donderdag 21:15 Ijsbaan Twente Enschede

 

We streven erna binnen TVTrios dat alle niveaus moeten kunnen deelnemen aan trainingen. Waarbij iedere sporter zich goed kan permitteren om zijn doel van trainen te behalen.

Vanzelfsprekend zal er wel een basisconditie aanwezig moeten zijn indien u wilt deelnemen aan een training van TVTrios. We redeneren hierna met afstanden en tijden voor de verschillende trainingen. Voor het zwemmen is 500 meter rustig kunnen zwemmen van belang. Fietsen 30 km in een rustige tempo en 30 minuten achter elkaar kunnen hardlopen.

Indien u aan één van deze voorwaarden voldoet kunt u het zich prima permitteren om deel te nemen aan de desbetreffende training. Één van de training volgen in de hierboven genoemde facetten van sport (hardlopen, wielrennen en zwemmen) kan bijna op elke dag van de week.

De trainingen worden vanzelfsprekend verzorgd door goede trainers. Zwemtrainingen vinden plaats in binnenzwembad ’t Wooldrik. Fietstrainingen starten vanaf de parkeerplaats van Groen-Zwart bij A1 afslag “Borne West”. Dit is tegenover de carpoolplaats gelegen bij tankstation BP.

Looptraining starten in de winterperiode bij de Dorsmolen.(winkelcentrum Stroom-Esch) In de zomerperiode starten de looptrainingen op de carpoolplaats gelegen bij het BP tankstation. Vanaf de tweede dinsdag in augustus zullen zowel loop als fietstraining starten bij de Dorsmolen. Dit zijn trainingen gericht op de Run Bike Run.