ntb

De NTB vertegenwoordigt de belangen van meer dan 100 triathlonverenigingen, ruim 60 organisaties van evenementen, ca. 7.500 vaste leden (individueel of in verenigingsverband) en jaarlijks zo’n 15.000 daglicentiehouders. Duursportfans leiden (in de meeste gevallen geheel vrijwillig) de triathlonverenigingen. Dat benadrukt de noodzaak van een professionele, overkoepelende organisatie waar aangesloten ledenverenigingen bij professionals terecht kunnen voor hun belangenbehartiging en specialistisch advies. Een koepelorganisatie waar ook de individuele triatleet/duatleet terecht kan voor adviezen en informatie. De professionals van het bondsbureau werken samen met de vele vrijwilligers die in allerlei commissies belangeloos hun deskundigheid inzetten. De NTB is tevens aangesloten bij het NOC*NSF, de ETU en de ITU. De NTB overkoepelt alle multi-disciplinaire duursporten.

 

Lid worden NTB

Het inschrijfformulier kan worden gedownload, echter het is niet mogelijk via email of online in te schrijven, omdat we een handtekening moeten hebben vanwege de automatische incasso van de contributie.

Het formulier kan worden uitgeprint en ingevuld waarna het ingeleverd kan worden bij het secretariaat:

Renske Kuipers-Veltman
Oude Es 12
7622 TA Borne

Download het formulier hier

Bepalingen t.a.v. het lidmaatschap:

  • Uw gegevens worden verwerkt conform de privacyverklaring, deze staat vermeld op onze website.
  • TV Trios ’88 is aangesloten bij de Nederlandse Triatlonbond (NTB).
  • Het lidmaatschap bij de NTB wordt beëindigd door beëindiging van het lidmaatschap bij TV Trios ’88. Wanneer het lidmaatschap bij TV Trios ‘88 in de loop van het verenigingsjaar (=kalenderjaar) wordt beëindigd, blijft desalniettemin de contributie van de NTB voor het gehele jaar verschuldigd.
  • Tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap bij de NTB door het lid kan slechts geschieden tegen het einde van het verenigingsjaar (=kalenderjaar) en met inachtneming van een opzegtermijn van vier weken. Neem hiervoor contact op met het secretariaat: secretariaat@tvtrios.nl
  • Bovenstaande is overeenkomstig de voorschriften van de NTB en de statuten van TV Trios `88 Borne.