Trios Triathlonteam 2018

1 december 2017

Vijf wedstrijden, met competities in Noord en in Zuid. Enthousiaste verenigingsteams die de strijd met elkaar aan gaan. In 2018 mag Trios weer uitkomen in de 3de divisie triathlon. Wij doen mee in de regio noord waarin 22 teams deelnemen. In het vorig seizoen zijn we op de 18e plaats geëindigd, waarmee we de deelname in de 3e divisie hebben gewaarborgd. Tijd om vooruit te kijken naar een nieuw seizoen.
Het Trios Triathlonteam is dit jaar versterkt met een paar opkomende talenten, dat belooft nog wat voor komend seizoen!
Het Team voor 2018 bestaat uit:
Dinant Krijgsman, Henk Passies, Peter Maatje, Hein Oude Hesselink, Paul Diepenmaat, Tom Driessen, Bob Kendle, Gijs Adams, Martin Schepers, Robert Haandrikman en Richard Vloedbeld.

Tijdens het NTB congres van 18 november is het programma voor 2018 bekend gemaakt en dat ziet er goed uit.  Door de organisatie is er gevarieerd in de afstanden en vorm van de teamprestatie. Bij elke wedstrijd zullen er vier teamleden van start gaan. We zullen dan voor elke wedstrijd een selectie maken om met het ultieme team van start te gaan. Hierbij kunnen we selecteren op snelheid, duurvermogen en specialisme.

We beginnen op 13 mei met een thuiswedstrijd. Dan staat UT triathlon op het wedstrijdprogramma. Deze wedstrijd zal bestaan uit een Team Time Trial. Het verdere programma ziet er als volgt uit:
27 mei in Almere Duin met een sprintafstand waarbij gestayerd mag worden,
23 juni in Zeewolde met een olympische afstand,
14 juli in Klazienaveen met een sprintafstand en 16 september in Nijmegen met een geheel nieuwe variant namelijk Zwem, Fiets, Loop, Zwem, Fiets, Loop. ??
We gaan er ook dit jaar weer vol voor. Komen jullie ons aanmoedigen? Op naar een sportief 2018!