Trainingen

We streven erna binnen TVTrios dat alle niveaus moeten kunnen deelnemen aan trainingen. Veel van onze trainingen bestaan ook uit segmenten, waarbij iedere sporter zich goed kan permitteren om zijn doel van trainen te behalen.

Vanzelfsprekend zal er wel een basisconditie aanwezig moeten zijn indien u wilt deelnemen aan een training van TVTrios. We redeneren hierna met afstanden en tijden voor de verschillende trainingen. Voor het zwemmen is 500 meter rustig kunnen zwemmen van belang. Fietsen 30 km in een rustige tempo en 30 minuten achter elkaar kunnen hardlopen.

Indien u aan één van deze voorwaarden voldoet kunt u het zich prima permitteren om deel te nemen aan de desbetreffende training. Één van de training volgen in de hierboven genoemde facetten van sport (hardlopen, wielrennen en zwemmen) kan bijna op elke dag van de week.

De trainingen worden vanzelfsprekend verzorgd door goede trainers. Zwemtrainingen vinden plaats in binnenzwembad ’t Wooldrik. Fietstrainingen starten vanaf de parkeerplaats van Groen-Zwart bij A1 afslag “Borne West”. Dit is tegenover de carpoolplaats gelegen bij tankstation BP.

Looptraining starten in de winterperiode bij de Dorsmolen.(winkelcentrum Stroom-Esch) In de zomerperiode starten de looptrainingen op de carpoolplaats gelegen bij het BP tankstation. Vanaf de tweede dinsdag in augustus zullen zowel loop als fietstraining starten bij de Dorsmolen. Dit zijn trainingen gericht op de Run Bike Run.


Trainingen tot 31 augustus 2017
Onderdeel Dag Tijd Locatie
Fietsen maandag en donderdag 18:30 parkeerplaats van Groen-Zwart
19:00 v/a 5 mei
Lopen dinsdag 19:15 De Wanne
19:15, 2e en laatste dinsdag tot mei FBK baan training
19:15, van af 6 april parkeerplaats van Groen-Zwart
Zwemmen maandag 20:00  Vrij zwemmen; zwembad ‘t Wooldrik
woensdag 21:30

 

Trainingen vanaf 1 september 2017
Onderdeel Dag Tijd Locatie
Fietsen In de winter worden er geen fietstrainingen gegeven
Lopen dinsdag 19:15 De Wanne
19:15, 2e en laatste dinsdag tot mei FBK baan training
Zwemmen maandag 20:00 Vrij zwemmen; zwembad ‘t Wooldrik
woensdag 21:30
Schaatsen donderdag 21:15 Ijsbaan Twente Enschede