Openingstocht 2018

Beste Triosleden,

Dit jaar zal de openingstocht op de racefiets op zondag 25 maart zijn. Als pauze plek voor koffie met appelgebak hebben we bij Erve Kuiper afgesproken, het geboorte huis van Hennie Kuiper. Ook bestaat er een mogelijkheid voor een rondleiding van +/- een half uur door een gids. Dit zal dan aan het eind van de pauze plaats vinden en je bent dan wel later terug in Borne .

Zonder rondleiding, terug in Borne rond +/- 12:30 … 12:45

Met rondleiding , terug in Borne rond     +/- 13:15 … 13:30

De rondleiding zullen we moeten afspreken, zodat ze met de gidsen kunnen afspreken.

Graag reactie (per email of whatsapp) op de volgende vragen.

1) Ben je van plan om deel te nemen aan de openingstocht?

2) Wil je deelnemen aan de rondleiding “Hennie Kuiper Native”?  (opgave tot uiterlijk zondag 25 februari)

Namens de activiteiten commissie van TV Trios”88

Jaarboek 2017

Afgelopen woensdag werd ik tijdens mijn wekelijkse avondje spinnen verrast door 4 enthousiaste redactieleden van de Trios nieuwsbrief. Zij kwamen met het nieuwe jaarboek Trios in Beeld 2017, waar een foto van mij op de cover staat. Erg leuk. Daarvoor heb ik helemaal geen bijzondere prestaties hoeven leveren. Geen 30 jaar lidmaatschap, geen hele triatlon binnen 10 uur, zelfs geen kwartafstand, geen marathon in de benen en ook geen Weissensee op mijn naam. Ik hoefde eigenlijk alleen maar gewoon te fietsen, mijn sportieve blik op te zetten en op het juiste moment langs de fotograaf te rijden, daar ben ik blijkbaar goed in.  Of het was de enige scherpe foto van iemand in oude, maar nog toonbare fietskleding. 

 

In ieder geval ben ik erg blij met de verkiezing van de covergirl van Trios in Beeld 2017. Het tilt je dan weer net even boven het doodgewone. Soms heb je zoiets nodig, Misschien gaat het me inspireren tot nieuwe daden. Ik denk aan een lied in een andere toonsoort tijdens het trainingsweekend of misschien toch nog eens een keer een bockbier fietstocht organiseren. En als dat toch niet gaat lukken, fiets ik op maandagavond gewoon weer mee in groep 2, ergens in de 4e rij, beetje uit de wind als het kan.  

Lex

 

TV Trios”88 Nieuwjaars Event 2018

 

op zondag 7 januari 2018 nodigen wij alle leden uit voor het TVTRIOS nieuwjaarsevent 2018.

Ook dit jaar hebben we weer afgesproken bij Platenkamp met van 9:15 tot 10:45 wandelen, hardlopen of atb-en

 Opgave, met vermelding van hoeveel personen kan tot en met uiterlijk donderdag 4 januari bij Jelle.

 Als activiteiten commissie willen we jullie prettige feestdagen toewensen

             Anneke, Richard, Martin en Jelle.